Missie en visie

De eerste vestiging van de Urologen kliniek is opgericht in 2015 in Vleuten. Het is de enige kliniek in Nederland voor hoogwaardige urologische zorg voor mannen en vrouwen. Onze speerpunten zijn de behandeling van de de goedaardige vergrote prostaat, sterilisaties en herstel sterilisaties.

Missie
Bij de Urologen Kliniek geloven we dat de zorg voor anders kan. Wij brengen vernieuwende andrologische zorg dicht bij onze patienten.

Visie
De Urologen Kliniek blijft dichtbij de vraag van de patient en biedt excellente en doelmatige zorg met aandacht binnen een professionele setting
Om deze zorg te kunnen leveren staan de volgende zaken centraal:

Een uitstekende zorgbeleving:
In onze ogen is de beleving en de ervaring van een behandeling minstens zo belangrijk als het resultaat. Onze tijd en aandacht voor de patient brengt ons dicht bij elkaar en rusten op de pijlers: compassie, deskundig en betrouwbaar.

Efficiënt georganiseerde zorg:
Efficiënte zorg betekent voor ons; korte wachttijden, goede bereikbaarheid (zowel qua ligging als contactmogelijkheden), geen tot minimale wachtlijsten en goede informatie uitwisseling met alle betrokken partijen.

Professionele samenwerking:
Om een goed resultaat te behalen, een goede beleving te creëren en om zorg efficiënt te organiseren, is goede samenwerking nodig. In ons team – maar ook in multidisciplinair verband – streven wij naar openheid, professionaliteit en een prettige werksfeer.

Kernwaarden:
Vanuit de visie en missie werken we volgens onze kernwaarden:

  • Betrouwbaar: we zijn recht door zee, doen we wat we zeggen en zeggen wat we (gaan) doen op een integere wijze
  • Met compassie: we behandelen ieder mens zoals wij zélf behandeld willen worden met waardigheid en respect
  • Ondernemend: We zijn innovatief en zoeken steeds naar verbeteringen en hebben geen 8 tot 17 mentaliteit.
  • Samenwerkend: Verbindend in de zorg, met de patiënt, zijn verwijzer, maar ook met collega zorgverleners
  • Deskundig: We beloven dat ‘wat we doen goed te doen’ volgens de professionele standaarden